Styrketräning

Jag utformar ett träningsprogram till just dig utefter dina förutsättningar och önskemål. Med min bakgrund som idrottsutövare och sjukgymnast så tänker jag att övningarna man gör skall vara något man har nytta av i sitt dagliga liv eller den idrott man ägnar sig åt. Att ha ett program och träningsschema och veta vad man skall göra är väsentligt. Framför allt när man börjar träna. Utan en plan brukar inte träningen gå så bra.

Det är många faktorer som krävs för ett få till ett bra utförande av styrkeövningar. Vid utförande av övningar saknas ofta en eller flera av faktorerna – teknik, hållning, koordination och rörlighet. Har man kvalitet i sitt utförande medför det bättre resultat och minskad skaderisk. Det är inte heller ovanligt att man har en svag länk som behöver stärkas för att nå optimalt resultat.
När man fått till rörelsekvaliteten på en övning är det dags att successivt öka belastningen.

För att få bästa resultat sätter vi upp ett eller flera mål med din träning. Det är lättare att genomföra träningen och få resultat när man har ett specifikt mål.

Gymträningen sker på gymmet på World class Klippan. Vill du köra ute så väljer du antingen utomhusgymmet i Johanneberg (vid Gibraltargatan) eller Dalens utegym i Slottsskogen.

Priser för styrketräning

PT enskild 10 ggr 6500 kr, 5 ggr 3750 kr, 1 ggr 800 kr.

PT duo, om du vill träna ihop med någon, 10 ggr 3750 kr/person, 5 ggr 2200 kr/person. 1 ggr 600 kr/person.

Priser för PT-grupperna beror på hur många ni är och hur många gånger ni vill köra. Prisinformation får ni genom att kontakta mig.

Varje tillfälle är 50 minuter.

Studenter har 10 % rabatt på ordinarie pris.

Priserna är inklusive moms 6 %.

För mer information och bokning kontakta: robert@starkfysik.se


Prenumerera på mitt nyhetsbrev, klicka här


%d bloggare gillar detta: